Kategóriák
Honlap gyorsan

Mi a WordPress?

A WordPress oldal létrehozása egy ingyenes és egyszerű módja annak, hogy saját honlapod legyen és azzal látogatókat, ügyfeleket szerezz az interneten. Szaknyelven egy tartalomkezelő rendszer, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen programozói tudás nélkül telepítsünk egy weblapot egy magunk választotta domain-címen, és azt tetszésünk szerint alakítsuk.

A WordPress-nek 2018-ben rengeteg előnye van más tartalomkezelő rendszerekkel szemben, és van néhány hátránya is, amelyeket fel fogok sorolni ebben az írásban. De a legnagyobb előnyt nem szokták felismerni, pedig szerintem ez az oka annak, hogy több, mint 70 millió honlap fut ezen a felületen.

A WordPress használata lehetővé teszi a tulajdonosának, hogy minimálisra csökkentse kiszolgáltatottságát a honlapfejlesztőktől, és mégis professzionális megjelenést érjen el.

Korábban, aki gyorsan és olcsón szeretett volna megjelenni az interneten, annak egy választása volt: a blog.hu oldalon vagy ahhoz hasonló felületen nyitott magának honlapot, ahol korlátok közé szorítva tudott honlapot működtetni, más domain-címe alatt. A WordPress-t szinte ugyanolyan könnyű kezelni, mint ezeket a felületeket. De ami igazán fantasztikus benne, az az, hogy ezzel együtt függetlenséget és szabadságot ad a tulajdonosnak. Nem vagy beszorítva egy előre meghatározott sablon keretei közé, hanem szabadon választhatsz kinézetet a honlapodnak. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük